Descoperă programul ce a ajutat peste 500 persoane să-și recapete sănătatea și vitalitatea corpului.

Ce spun cei cu care am colaborat deja:

"

Programul ReBuild m-a ajutat pe mai multe planuri nu numai în ceea ce privește alimentația. În primul rând să îmi observ și să îmi conștientizez dezorganizarea programului În general și înțelegerea greșită a ceea ce înseamnă să mănânci sănătos. Deci în primul rând mulțumesc Aurelian ca m-ai ajutat să mă disciplinez (încă lucrez la asta dar zic că sunt pe drumul cel bun). În al doilea rând am înțeles ce înseamnă nutrienți, ce înseamnă să mănânci echilibrat și să îi dai corpului ce are nevoie ca să se echilibreze. Mulțumesc pentru fiecare întâlnire din care am plecat cu informații importante. În următorul rând m-a ajutat să mă conectez cu corpul meu. Să știu ce îi place și ce nu, ce îi face bine și ce nu și să îi respect preferințele. Nu e deloc lucru ușor și necesită muncă zi de zi însă susținerea și sprijinul tău m-au ajutat să rămân pe linie deși am fost tentată de foarte multe ori să derapez. Rezultatele sunt vizibile. A scăzut inflamația și asta se vede în primul rând în aspectul pielii dar se și simte în corp la nivel de mișcare și mobilitate.
Îmi place deschiderea ta și flexibilitatea ta. Ai înțeles din prima că nu sunt fan sport intens și mi-ai respectat ritmul ceea ce a însemna foarte mult pentru mine. Și deși uneori am mai dat-o în bară cu unele mese feedbackul de la tine a fost constructiv și nu m-am simțit „certată”. E un program complex și complet pe care o să îl recomand mai departe pentru că cu toții merităm să avem grijă de noi.

SORANA CORINA

04/09/2021

"
Aveam un stil de viață foarte dezorganizat, mâncăm pe bază emoțională și extrem de mult. Îmi amintesc în una din nopți când m-am trezit și am mâncat mai mult de jumate de pui din frigider.
Acum îmi dau seama că metabolismul meu s-a schimbat, iar poftele au dispărut. Nu sunt o sfânta pentru că trebuie să gătesc zilnic, iar altă dată chiar și două feluri ,dar în ciuda faptului că uneori gust din ce gătesc kilogramele  dispar.
Am hotărât să încep acest minunat program de reconstruirea corporală acum o luna. 
Prima „minune” s-a manifestat asupra tenului care s-a curățat, acneea a dispărut, apoi kilogramele au început destul de repede să scadă.
În decursul unei luni am reușit să scad în greutate 12 kg .
Mi-a fost un pic greu la început cu mișcarea, dar acum mă simt mult mai ușoară, iar mișcarea devine în fiecare zi mai intensă. 
De când am început programul mi-am schimbat planurile de viitor, iar acum știu cu adevărat ce vreau să se manifeste în viață mea

Andreea

20/09/2022

"

Buna, Aurelian! Las si eu aici, cateva randuri despre experienta in programul Rebuild, dupa 3 luni.
A fost intens, dar ai fost prompt si m-ai motivat, stiind ca pot mai mult, multumesc pentru asta!
La inceput voiam cateva lucruri basic, sa dorm mai bine, sa nu ma mai balonez dupa ce mananc, sa nu mai fac gaze urate😅, sa nu ma mai deranjez la stomac in fiecare saptamana.
Am primit mult mai mult: sunt mai energica, tenul meu arata mai bine, pielea e mai placuta la atingere, ma simt bine in corp, s-au ameliorat durerile de articulatii, cu somnul simt ameliorare, lucru mare pentru cineva cu experienta mea, de asemenea, cel mai mult sunt mandra de faptul ca nu mai mananc compulsiv, nu mai am pofta de dulce, prefer fructele.
Mai mult, sunt mai conectata la corpul meu, imi respect limitele pentru ca acum am ajuns sa le recunosc, sa ma inteleg mai bine.
Plus ca am ajuns sa constientizez foarte multe alte lucruri despre mine, despre starule si emotiile mele.
A fost un proces 360. Un proces care mi-a adus mai mult decat cateva kilograme in minus si o stare mai buna, m-a facut sa inteleg ca alimentatia este principalul intr-un corp sanatos si un om sanatos cu totul.
Multumesc pentru experienta, multumesc pentru tot!

Laura

25/09/2022

"

A venit momentul sa trag linie dupa o luna de Rebuild.🤗
Incep prin a spune ca am prierdut 3kg desi tinta mea nu era sa slabesc. Au disparut cele 2 chisturi ovariene,nu mai am acele caderi energetice,ma simt mai bine,mai puternica si mai optimista.
Miracolul cel mai mare este un bebe🙏 nu pot sa cred ca fiind in program si urmand sfaturile dvs am ajuns aici.
Va multumesc din suflet pentru sprijin.

Loredana

30/09/2022

"

Am o oglindă imperfectă. În fiecare dimineață mă uităm și încercăm să înțeleg ce și cum s-a schimbat în mine. De când am început programul, în fiecare zi mă uit în aceeași oglindă și am început să văd schimbarea pe care o doresc. Am redimensionat relația toxică pe care o aveam cu mâncarea, am slăbit 10kg, am început să fac exerciții și îmi place teribil felul de a lucra cu corpul meu. Hrana mi-a devenit medicament și mă bucur de fiecare mic pas acum, în prezent. Fără dependență de zahăr, fără pofte, fără stări emoționale accentuate, mă simt așa cum este natural, plină de viață. Am o oglindă imperfectă și au început să-mi placă schimbările pe care le văd în ea.

ANCA LUPU

04/08/2022

"

Programul Cardio Metabolic este minunat, se mulează pe nevoile fiecăruia dintre noi! Aurelian este un coach extraordinar. Mă simt atât de bine mâncând alimentele recomandate, plină de energie, fericită, somnul este foarte bun. Și pregătită să privesc fiecare provocare din viață de zi cu zi cu mult optimism și concentrată pe soluție! Recomand cu căldură acest program și pe Aurelian!

ALINA DURCEA

05/17/2021

"

Salutare,
Concluzii Bioenergetic- 5 zile

În primul rând nu a fost ușor sa l duc la capăt fiind prima mea experiența când a trebuit sa ma abțin de la mâncare, pt mine este o mare realizate faptul ca am avut atât auto-control.
-prima zi m-am confruntat cu dorința de a mânca și cu greu am stăpânit-o, lipsa de concentrare.
-a doua zi stare emotionala bună și energie multă dimineața ma apucat dansatul 😂 mai spre după-amiază mi-a scăzut nivelul și spre seara m-am confruntat cu senzația de foame.
-a treia zi stare emoționala joasa fără chef de nimic oboseala stat in pat a apărut și un ușor tremurat.
– a patra zi nivel de energie scăzut senzația de foame nu mai era prezenta stare emoționala s-a îmbunățit.
-a cincea zi nivel de energie scăzut, a fost greu să fac fată lucrurilor de zi cu zi și am simțit nevoia sa stau mai mult în pat.
În aceste 5 zile am reușit sa slăbesc 2kg …a fost o provocare pt mine și mă bucură faptul ca am trecut cu brio. Acum nivel de energie foarte crescut.

Marius

"

Buna dimineața.
Iată concluziile după cele 5 zile de BioEnergetic:

-În prima zi mi-a fost foarte foame, ma simțeam slăbită.
-A doua zi îmi era foame în continuare, dar para nu mai asa tare, pe seara am avut frisoane, iar urina din cea de a doua zi a fost rozalie .
-A treia zi urina a fost tot colorata și tulbure, iar fecalele foarte închise la culoare.
-In toate cele 5 zile mi-am simțit mâinile și picioarele reci, n-am avut o buna dispoziție și am dormit mai mult ca de obicei.
Urina nici acum nu e normala, în sensul ca e tulbure, dar acum am FOARTE MULTĂ ENERGIE, chiar prea multa!😅

Rezultate după 2 luni...

6 kg în minus - Lipsa balonării - Energie crescută

După 2 luni - Micoza aproape vindecata pe cale naturală

După 3 luni -18 kg în minus - Oboseala cronica tratată

După 4 luni - 12 kg în minus - Rezistența la insulina in limite normale