🔴 Webinar LIVE Gratuit

Cu Aurelian Vasile - Naturopat și antrenor pentru sănătatea creierului, a ajutat peste 500 de persoane să-ți recapete starea de bine și vitalitatea corpului cu ajutorul programelor și protocoalelor dezvoltate de el

De la Confuzie la Claritate:
Creează-ți Obiceiuri Sănătoase

Descoperă cum să obții mai multă energie și cum să scapi de oboseala cronică cu ajutorul obiceiurilor sănătoase

Când va avea loc webinarul?

Joi, 14 Martie

Ora 19:00

Înscrie-te acum la Webinarul Live și...

Transformă Oboseala în Energie și Preia Controlul Sănătății Tale cu ajutorul obiceiurilor sănătoase!

Pentru cine este acest Webinar?

Scapă de confuzie și câștigă claritate în procesul de creare al obiceiurilor sănătoase

Eu sunt Aurelian Vasile,

creatorul metodei Rebuild, și povestea mea începe în inima naturii, unde am crescut învățând arta vindecării prin mijloace naturale. Bunica mea a fost ghidul meu primordial, iar viața la țară m-a învățat despre reziliență și sănătatea autentică, departe de afecțiunile moderne.

Viața în oraș a adus însă provocări noi: am căzut în capcana sedentarismului și am ajuns să mă lupt cu 45 de kilograme în plus. Mă priveam în oglindă și nu-mi mai recunoșteam reflectia - campionul de altădată dispăruse. Lipsa de încredere în mine, alimentația dezordonată și sănătatea precară m-au adus la un punct de cotitură.

A fost momentul meu de trezire. Am decis să spun STOP și să îmi dezvolt propria metodă - metoda REBUILD. Nu doar că am reușit să slăbesc, dar am și câștigat o înțelegere profundă despre cum funcționează corpul și mintea noastră. Astăzi, mă bucur de energie, de un somn odihnitor și de un echilibru între viața personală și cea profesională.

Misiunea mea acum este să ajut și pe alții să evadeze din capcana unui stil de viață dezorganizat. În drumul meu, am urmat numeroase școli și specializări, care m-au ajutat să-mi aprofundez cunoștințele în acest minunat domeniu al sănătății naturiste.

Vrei să trăiești zi de zi o stare de bine în propriul corp fără să simți
în permanență oboseală?