Descoperă programul ce a ajutat peste 500 persoane să-și recapete sănătatea și vitalitatea corpului.

Te poți elibera de oboseală cronică, balonare și anxietate și îți poți recăpăta energia și echilibrul fizic.

Hai alături de mine în programul Rebuild

Te ajut să scapi de starea de suferință din corpul tău și să-ți recapeți vitalitatea, forța și echilibrul fizic

Timp de 4 luni voi fi alături de tine într-un program de coaching 1 la 1 unde vom aplica cei 3 pașii ai protocolului Rebuild dezvoltat chiar de către mine, că să ajungi la o strare deplină de energie și sănătate corporală.
VEZI ACEST VIDEO ÎNAINTE SĂ PROGRAMEZI O ÎNTÂLNIRE

Fii sincer! Ce vezi când te uiți in oglindă?

Te-ai saturat de stilul tau de viață? Nu te mai simți bine în corpul tău?

Când vezi o clădire modernă, cu o arhitectură futuristă așezată într-o peisagistică cu gust rafinat, nu-i asa ca te simți optimist, la moda, plin de dorința de trăi din plin prezentul cu gândul la viitor? 

Iar când vezi o casă cu bulină roșie, ce simți? La ce te gândești? Sunt sigur că te ferești, nu-i așa?

Corpul nostru este locuința noastră

E căminul nostru. Nu-l putem privi astfel, pentru că suntem una cu el. Dar corpul, asemeni unei clădiri are nevoie de întreținere, de o arhitectură cel puțin decentă, dacă nu cuceritoare și o construcție rezistentă… altfel cum să fii optimist, să ai poftă de viață și să te gândești la viitor?

Suntem o specie căreia îi plac soluțiile simple, scurtăturile. Dacă te uiți în jur, toată lumea se pricepe, dă sfaturi, e specialist în a oferi soluții…

Fast life! Fast food! Fast mode! Smart generation!
Dar shortcut-urile și sfaturile rapide te fac de cele mai multe ori să te abați de la drumul adevărat și de la sensul pe care-l cauți…

Îți propun un drum, pe care, dacă vei merge, vei ajunge într-o formă mentală și fizică indestructibilă, indivizibilă, ireversibilă.

Te simți frustrat pentru că....

Nu ințelegi de unde apar balonări, apatia, anxietatea sau lipsa de energie...

Cântărești mâncarea și numeri caloriile dar, fără rezultate...

Nu arăți bine când te uiți în oglindă și ți-e rușine cu corpul tău...

Te simți foarte neproductiv la lucru sau acasă...

Cu toții prețuim sănătatea, dar ce ne dorim cel mai mult este o sănătate naturală, cu care am fost înzestrați la naștere. 

Sănătatea naturală, înainte de toate, ne arată idealul raportat la calitatea vieții de care suntem atrași.  

Este prima dorință care apare din adâncul instinctului nostru de conservare. 

Prevenirea este cea mai sigură cale către vindecare

În prezent, obezitatea este în creștere alarmantă și afectează din ce în ce mai multe persoane. Este o tulburare reacțională de tip auto-apărare în fața excesului alimentar. Efectele cu adevărat dezastruoase ale obezității afectează sistemul cardio-vascular, hepato-renal și stomaco-intestinal.  

Impact cardio-vascular: hipertensiune, arterita, dispnee de efort, etc. Impact gastro-intestinal: balonări, gastrita, diaree, ulcerații, hemoroizi, flatulență.

Impact hepato-renal: diabet, uremie, calculi biliari și renali, prurit, eczemă, cistită etc. Pe lângă acestea se adăugă dureri musculare difuze, leziuni articulare degenerative, lombargie, varice, impotență. 

Există un singur remediu: alimentul corect, după cum a spus Hipocrate, marele maestru din Cos.

Suferi de balonări? Ai gaze? Pe cine poți să dai vina? Pe intestin?

Este necesar să mergi mai departe, să vezi ce se petrece cu adevărat în corpului  tău, în stomac, în intestin și să termini prin a observa ce mănânci și ce poți asimila. 

Așadar, urmând firul cauzal, facem pasul important către înțelegerea cu adevărat a problemei care ne preocupă în raport cu simptomul tău.

Corpul nostru este ca un acvariu

Se consideră că 80 % din organismul nostru este făcut din lichide diverse ( 5 litri de sânge, 10 litri de limfă, 20 litri de lichid extracelular și 20 litri de lichid intracelular). 

Asta face ca organismul să rețină mari cantități de toxine (deșeuri și reziduuri) care rămân în celule noastre și care sunt responsabile pentru suferințele (simptomele) pe care le experimentam. 

Printre acestea se numără: oboseala cronică, lipsa de concentrare, dureri articulare, balonare, constipație, gaze, dureri de cap, anxietate, apatie etc…  și ulterior bolile cronice care se instalează.  

Acest rău profund care dă naștere bolilor cronice, acești metaboliți se prezintă sub două forme, cristale și clei. 

Cristalele (solubile) și cleiurile ( insolubile) sunt eliminate într-un mod natural din organism. Dar dacă digestia este parțială sau ineficientă, adică toate “ușile și ferestrele casei sunt închise”,  ele se vor acumula în organism și vor fi depozitate. 

Metoda ReBUILD are la bază acest principiu

Toată alimentația bazată pe junkfood, pe alimente transformate, procesate, alimente ne-biologice, va accelera acest proces de îmbâcsire internă și va duce la favorizarea și accelerarea stării noastre de suferință. 

Astfel, încet-încet, un organ va suporta singur acestă supraîncărcare și va ceda în fața ei. Atunci se instalează o boală locală. NU organul este responsabil, el a devenit o victimă. 

A dizolva aceste deșeuri, a le drena și a le conduce către sistemul excretor către emonctorii este cel mai important pas în programul Rebuild.     

Alimentele, exercițiile, băile, masajul, postul, toate activează aceste lichide și reînnoiesc mediul celular, eliberând din organism mari cantități de deșeuri toxice.  

Arnold Ehret a descoperit formula vieții și secretul vitalității

V= F-O (V este egal cu F-O)

V= vitalitate, F= forța care mișcă “mașina umană” care menține organismul viu,    O= obturare, obstacol, materie străină, toxine.  

Înțelegem deci că atunci când O devine mai mare sau egal cu F “mașina umană” atinge un punct de stagnare.  Astfel atunci când O (mucus/cristale/clei) este diminuat printr-un plan de intervenție asupra eliminării lui se va mari F ceea ce va face ca “mașinăria umană” să funcționeze fără o prea mare efort.

Dar nu are sens să mărești F sau V dacă nu scazi O. Intervenția se face asupra lui O deoarece  o intervenție asupra lui F sau V nu-l va diminua pe O. Astfel spus chiar dacă începi sa mănânci curat și să ai o dietă bună, faptul ca organismul este plin de produse reziduale și otrăvuri este imposibil ca nutrienții să devină  necontaminați și să se transforme în surse vitale de viață. 

Este ca și cum într-o gradină plină cu buruieni ai planta 10 flori frumoase. Buruienile vor domina teritoriul și vor contamina și acele flori. Mai întâi intervii asupra buruienilor, cureți solul și după aceea plantezi noi specii.  Rolul alimentelor “biologice” este să vindece corpul de boli, rolul “alimentelor anti biologice” este sa producă boli.

Această metodă m-a însănătoșit cu adevărat.

Strategia mea se bazează pe o abordare complet diferită, sistemică, ce conectează între ele spațiile goale dintre simptome și problemele de sănătate. Se știe că ADN-ul necodificator este afectat de stresorii din mediu, toxine, alimentație inadecvată, dar și de emoții puternice. Pe lângă asta avem și niște adaptări și tipare moștenite de la părinții noștri. Acum cunoaștem faptul că emoțiile, unele boli și comportamentele alimentare sunt transmise transgenerațional, afectând generații întregi.

Pentru că tratarea unui simptom se face cu ajutorul întregului sistem, nu putem să privim doar un organ, trebuie să privim întregul organism și să-l abordăm din unghiuri diferite ce cuprinde planuri simple de alimențatie, abordări sistemice, antrenamente simple și eficiente, toxicitate, somn și multe altele.

Prin aplicarea acestei metode, ne putem corecta dezechilibrele din interior organismului nostru și ne putem crea o sănătate perfectă.

Cine sunt eu

De cand mă știu mi-au plăcut oamenii veseli și cu pofta de viata. Crescut de mic la țara, mă uităm câtă forță aveau cei mari și câte puteau face într-o singură zi. Acolo problemele legate de sănătate erau ceva izolat. Nimeni nu-și făcea griji pentru ”un pic de burtică”, de dureri articulare, oboseală, depresie sau boli cronice. 

Am fost dintotdeauna pasionat de sănătate și de vindecare naturistă, mai ales că am făcut mult sport de performanță. Cel mai mult mă inspiră modul în care mă trata  bunica mea de diferite probleme de sănătate cu care mă confruntam în copilărie.

Îmi dădea diferite ceaiuri din plante, îmi făcea băi fierbinți la picioare cu sare grunjoasă, frecții cu carmol, folosea cârpe cu oțet, terci de mălai cald, inhalații cu vapori de plante vindecătoare.

De asemenea, am beneficiat și de un sistem imunitar puternic datorită scăldatului pe timpul verii în râul Prahova, a băilor de soare pe care le făceam când munceam în grădină și a orelor petrecute prin nămeți în perioada iernilor geroase. 

Ajuns la oraș, lucrurile s-au schimbat radical. Tipologiile s-au diversificat. Altă deschidere, alt ritm, alți stimuli, alte profesii, alte oportunități. Efectele sedentarismului și a stilului de viață s-au făcut simțite rapid. Campionul din mine devenise o amintire inrămată pe perete.

Am realizat într-o clipă că surplusul de grăsime îmi slăbise mult respectul de sine. Dacă în cazul respectului de sine poți face speculații, în cazul sănătății ideal e să nu ajungi la medicație.

Sănătatea mea îmi dădea semne vizibile că trebuie să fac ceva cât mai repede.

Somnul nu mă odihnea. Sforăiam ca un tractor. Anxietate, depresie, palpitații ciudate, puls oscilant. Oboseam repede și, deși mâncam stive, simțeam ca nu ma hrănesc. Așa începea un nou capitol pe care-l pot numi Agonie și Necaz

Diete dezordonate, înfometare, restricții. Toate funcționau până într-un anumit punct, punctul critic, acolo unde voința mea de sportiv era învinsă de limitele fizice și de un metabolism pus pe avarie. 

Si, da! Cedam nervos. Și iar cu avânt de maratonist o luam de la capăt pe segmentul cauza-efect. Evident, efect yoyo.

Am spus STOP și mi-am dezvoltat propria metodă, metoda REBUILD

Acum mă uit în oglindă și sunt bucuros.

Și nu pentru că am slăbit 45 de kilograme. Și nu pentru că am învățat lucruri la care, înainte, nici nu m-aș fi gândit măcar. Și nu pentru că într-o formă sănătoasă am descoperit adevărul vieții mele. Sunt bucuros pentru că am găsit ceea ce căutam cu adevărat: pe mine.

Mă numesc Aurelian și vreau să pornim în căutarea ta.Te provoc sa spui da!

Interviuri pe care vrei să le urmărești

Ce spun cei cu care am colaborat deja:

"

Programul ReBuild m-a ajutat pe mai multe planuri nu numai în ceea ce privește alimentația. În primul rând să îmi observ și să îmi conștientizez dezorganizarea programului În general și înțelegerea greșită a ceea ce înseamnă să mănânci sănătos. Deci în primul rând mulțumesc Aurelian ca m-ai ajutat să mă disciplinez (încă lucrez la asta dar zic că sunt pe drumul cel bun). În al doilea rând am înțeles ce înseamnă nutrienți, ce înseamnă să mănânci echilibrat și să îi dai corpului ce are nevoie ca să se echilibreze. Mulțumesc pentru fiecare întâlnire din care am plecat cu informații importante. În următorul rând m-a ajutat să mă conectez cu corpul meu. Să știu ce îi place și ce nu, ce îi face bine și ce nu și să îi respect preferințele. Nu e deloc lucru ușor și necesită muncă zi de zi însă susținerea și sprijinul tău m-au ajutat să rămân pe linie deși am fost tentată de foarte multe ori să derapez. Rezultatele sunt vizibile. A scăzut inflamația și asta se vede în primul rând în aspectul pielii dar se și simte în corp la nivel de mișcare și mobilitate.
Îmi place deschiderea ta și flexibilitatea ta. Ai înțeles din prima că nu sunt fan sport intens și mi-ai respectat ritmul ceea ce a însemna foarte mult pentru mine. Și deși uneori am mai dat-o în bară cu unele mese feedbackul de la tine a fost constructiv și nu m-am simțit „certată”. E un program complex și complet pe care o să îl recomand mai departe pentru că cu toții merităm să avem grijă de noi.

SORANA CORINA

04/09/2021

"
Aveam un stil de viață foarte dezorganizat, mâncăm pe bază emoțională și extrem de mult. Îmi amintesc în una din nopți când m-am trezit și am mâncat mai mult de jumate de pui din frigider.
Acum îmi dau seama că metabolismul meu s-a schimbat, iar poftele au dispărut. Nu sunt o sfânta pentru că trebuie să gătesc zilnic, iar altă dată chiar și două feluri ,dar în ciuda faptului că uneori gust din ce gătesc kilogramele  dispar.
Am hotărât să încep acest minunat program de reconstruirea corporală acum o luna. 
Prima „minune” s-a manifestat asupra tenului care s-a curățat, acneea a dispărut, apoi kilogramele au început destul de repede să scadă.
În decursul unei luni am reușit să scad în greutate 12 kg .
Mi-a fost un pic greu la început cu mișcarea, dar acum mă simt mult mai ușoară, iar mișcarea devine în fiecare zi mai intensă. 
De când am început programul mi-am schimbat planurile de viitor, iar acum știu cu adevărat ce vreau să se manifeste în viață mea

Andreea

20/09/2022

"

Buna, Aurelian! Las si eu aici, cateva randuri despre experienta in programul Rebuild, dupa 3 luni.
A fost intens, dar ai fost prompt si m-ai motivat, stiind ca pot mai mult, multumesc pentru asta!
La inceput voiam cateva lucruri basic, sa dorm mai bine, sa nu ma mai balonez dupa ce mananc, sa nu mai fac gaze urate😅, sa nu ma mai deranjez la stomac in fiecare saptamana.
Am primit mult mai mult: sunt mai energica, tenul meu arata mai bine, pielea e mai placuta la atingere, ma simt bine in corp, s-au ameliorat durerile de articulatii, cu somnul simt ameliorare, lucru mare pentru cineva cu experienta mea, de asemenea, cel mai mult sunt mandra de faptul ca nu mai mananc compulsiv, nu mai am pofta de dulce, prefer fructele.
Mai mult, sunt mai conectata la corpul meu, imi respect limitele pentru ca acum am ajuns sa le recunosc, sa ma inteleg mai bine.
Plus ca am ajuns sa constientizez foarte multe alte lucruri despre mine, despre starule si emotiile mele.
A fost un proces 360. Un proces care mi-a adus mai mult decat cateva kilograme in minus si o stare mai buna, m-a facut sa inteleg ca alimentatia este principalul intr-un corp sanatos si un om sanatos cu totul.
Multumesc pentru experienta, multumesc pentru tot!

Laura

25/09/2022

"

A venit momentul sa trag linie dupa o luna de Rebuild.🤗
Incep prin a spune ca am prierdut 3kg desi tinta mea nu era sa slabesc. Au disparut cele 2 chisturi ovariene,nu mai am acele caderi energetice,ma simt mai bine,mai puternica si mai optimista.
Miracolul cel mai mare este un bebe🙏 nu pot sa cred ca fiind in program si urmand sfaturile dvs am ajuns aici.
Va multumesc din suflet pentru sprijin.

Loredana

30/09/2022

"

Am o oglindă imperfectă. În fiecare dimineață mă uităm și încercăm să înțeleg ce și cum s-a schimbat în mine. De când am început programul, în fiecare zi mă uit în aceeași oglindă și am început să văd schimbarea pe care o doresc. Am redimensionat relația toxică pe care o aveam cu mâncarea, am slăbit 10kg, am început să fac exerciții și îmi place teribil felul de a lucra cu corpul meu. Hrana mi-a devenit medicament și mă bucur de fiecare mic pas acum, în prezent. Fără dependență de zahăr, fără pofte, fără stări emoționale accentuate, mă simt așa cum este natural, plină de viață. Am o oglindă imperfectă și au început să-mi placă schimbările pe care le văd în ea.

ANCA LUPU

04/08/2022

"

Programul Cardio Metabolic este minunat, se mulează pe nevoile fiecăruia dintre noi! Aurelian este un coach extraordinar. Mă simt atât de bine mâncând alimentele recomandate, plină de energie, fericită, somnul este foarte bun. Și pregătită să privesc fiecare provocare din viață de zi cu zi cu mult optimism și concentrată pe soluție! Recomand cu căldură acest program și pe Aurelian!

ALINA DURCEA

05/17/2021

"

Salutare,
Concluzii Bioenergetic- 5 zile

În primul rând nu a fost ușor sa l duc la capăt fiind prima mea experiența când a trebuit sa ma abțin de la mâncare, pt mine este o mare realizate faptul ca am avut atât auto-control.
-prima zi m-am confruntat cu dorința de a mânca și cu greu am stăpânit-o, lipsa de concentrare.
-a doua zi stare emotionala bună și energie multă dimineața ma apucat dansatul 😂 mai spre după-amiază mi-a scăzut nivelul și spre seara m-am confruntat cu senzația de foame.
-a treia zi stare emoționala joasa fără chef de nimic oboseala stat in pat a apărut și un ușor tremurat.
– a patra zi nivel de energie scăzut senzația de foame nu mai era prezenta stare emoționala s-a îmbunățit.
-a cincea zi nivel de energie scăzut, a fost greu să fac fată lucrurilor de zi cu zi și am simțit nevoia sa stau mai mult în pat.
În aceste 5 zile am reușit sa slăbesc 2kg …a fost o provocare pt mine și mă bucură faptul ca am trecut cu brio. Acum nivel de energie foarte crescut.

Marius

"

Buna dimineața.
Iată concluziile după cele 5 zile de BioEnergetic:

-În prima zi mi-a fost foarte foame, ma simțeam slăbită.
-A doua zi îmi era foame în continuare, dar para nu mai asa tare, pe seara am avut frisoane, iar urina din cea de a doua zi a fost rozalie .
-A treia zi urina a fost tot colorata și tulbure, iar fecalele foarte închise la culoare.
-In toate cele 5 zile mi-am simțit mâinile și picioarele reci, n-am avut o buna dispoziție și am dormit mai mult ca de obicei.
Urina nici acum nu e normala, în sensul ca e tulbure, dar acum am FOARTE MULTĂ ENERGIE, chiar prea multa!😅

Rezultate după 2 luni...

6 kg în minus - Lipsa balonării - Energie crescută

După 2 luni - Micoza aproape vindecata pe cale naturală

După 3 luni -18 kg în minus - Oboseala cronica tratată

După 4 luni - 12 kg în minus - Rezistența la insulina in limite normale

După 4 săptămâni

Iată specializările mele:

Health Brain Coach

Pentru a înțelege exact cum acționează alimentația asupra creierului am urmat cursul de Health Brain Coach alături de doctorul psihiatru Daniel Amen.

Nutritionist

Am devenit nutriționist acreditat de Institutul de Medicină Funcțională alături de doctorul Mark Hyman și echipa sa unde m-am specializat pe echilibrul hormonal și cardiometabolic, curățare celulară prin planuri terapeutice alimentare susținut de exerciții fizice.

Abordare Sistemică

În spatele unor comportamente alimentare, chiar și a unor boli cronice se află un transfer de informație transgenerațională. Prin metodele sistemice vom aduce în conștient toate aceste informații.

Antrenament Paleo

Pentru ca un stil de viata să fie eficient, m-am specializat în antrenamente Paleo, Funcționale și antrenamente cu Kettlebell.

Protocolul ReBuild se bazează pe 3 pași principali

PASUL 1 - DETOXIFIERE

Perioada de detoxifiere - având ca scop drenarea și eliminarea toxinelor din organism depistarea surselor de toxine, stimularea și eliminarea lor din organism pe căile naturale , folosirea corectă a suplimentelor naturale și a ceaiurilor din plante, exerciții de întindere și relaxare, cură de somn, meditație ancestrală și lucrul cu sistemul intern.

PASUL 2 - REVITALIZARE

Perioada de revitalizare - având ca scop acoperirea carențelor: construirea unui plan nutrițional corect și eliminarea alimentelor inflamatorii; adaptarea planului la stilul de viață și tipologia persoanei; exerciții fizice moderate spre crescut; băile cu plante și băi solare; exerciții de eliberare conștientă a diferitelor tipare de comportament.

PASUL 3 - STABILIZARE

Perioada de stabilizare are ca scop echilibrarea organismului: întoarcerea la regimul biologic uman; menținerea unei activități fizice medie/ridicată; echilibrul natural al oligoelementelor; masaje terapeutice, exerciții de întindere și relaxare

Pe scurt:

Cum ar arăta viața ta după ce parcurgem cei 3 pași?

Știi ce îmi spun majoritatea clienților cu care lucrez?

Dacă ai ajuns cu cititul până aici, sigur și tu ai simțit la fel…
Și-atunci spun: cât timp crezi că mai poți pune propriul trup pe locul doi?
Cei mai mari campioni au pornit de jos.
Hai să urcăm pe locul întâi sănătatea ta!

Hai să facem un test...

Citește întrebările de mai jos și bifează pe cele care ți se potrivesc

 • Dimineața la trezire gura miroase excesiv?
 • Urinezi galben închis când te trezești? 
 • Ai tuse și expectorezi?
 • Ai membrele superioare sau inferioare reci?
 • Ai hemoroizi?
 • Ești constipat des?
 • Ai vene varicoase sau varice?
 • Ai crampe musculare
 • Suferi de cefalee sau migrene?
 • Transpirație abundentă sau mirositoare? 
 • Ai lucrat sau lucrezi în mediu toxic?
 • Cineva din familia ta a lucrat în mediu toxic?
 • Unde te-ai născut? În orașul tău au existat fabrici și uzine?
 • Cu ce ai fost hrănit/ă când erai mic/a?
 • În perioada liceului sau a facultății ce ai mâncat? 
 • Ai avut boli cu transmitere sexuală?
 • Infecții urinare?
 • Infecții vaginale?
 • Mâncărimi anale?
 • Consumi lactate? 
 • Consumi zahăr?
 • Consumi produse cu amidon? 
 • Consumi carne în exces?
 • Ai acnee sau eczeme ale pielii?
 • Ai dureri articulare?
 • Suferi de obezitate?
 • Suferi de oboseală cronică?
 • Lipsă de concentrare?
 • Anxietate și apatie? 
 •  

ATENȚIE!!!

Dacă ai răspuns la mai mult de 5 întrebări cu „DA”, însemnă ca nivelul de toxine este crescut în organismul tău și trebuie să faci ceva.

Pe Anca am cunoscut-o în urmă cu aproximativ un an de zile.

Deși interesată de sănătate și nutriție, Anca, trecea printr-o perioada mai puțîn plăcută. Sufocată de un job istovitor, nu reușea să își creeze un program care să o ajute să elibereze din kilogramele acumulate, 117,5 la număr. Acest lucru îi dezvoltă o stare de anxietate, frustrare, alături de o stimă de sine scăzută. Programul l-am început cu mare atenție, datorită greutății corporale ridicate, nivelul de toxicitate în celule era destul de crescut iar acest lucru este destul de periculos pentru organism. I-am explicat că cel mai important lucru la început este să învețe să recunoască perioadele de stres ce apar și să implementeze strategiile pe care le-am discutat. Din primele zile, răspunsul ei la noua dietă adaptată stilului de viață solicitant, a fost unul pozitiv, reușind să-și transforme viață. Iată ce a scris mai sus.

PLAN DETOX 4 SAPTAMANI

Tot ce ai de făcut este să ajuți corpul să se vindece în mod natural.

Nu trebuie să ai gene perfecte. Trebuie doar să facilităm capacitatea organismului de a începe să se echilibreze într-un mod natural. ​

În programele clasice, schemă se face doar din punct de vedere caloric, este ok, dar nu este suficient. În cadrul programului meu, abordarea va fi holistică, integrativă și sistemică.

Astfel că, odată eliminate cauzele problemelor tale, organismul va reveni la o stare de homeostazie naturală, ceea ce te va ajută să îți echilibrezi corect întregul tău sistem intern și te va ține departe de situațiile cu care te confrunți acum.

Asta te face un om sănătos și liber.

Dacă perspectiva clasică este să folosești abuziv medicamente antiinflamatorii în speranța că te vei vindecă, anulând simptomul și ne tratând cu adevărat cauza, prin ReBuild programezi organismul să se vindece într-un mod natural, susținut de nutrienți, suplimente și intervenție în stilul de viață, acționând asupra întregului sistem.

Ce câștigi dacă lucrăm împreună?

Iată ce se va întâmpla când vei lucra cu mine:

Acum, este posibil sa te întrebi...

Da, funcționează, am observat din practică că nu este nicio diferența între online și offline, din contra, înregistrările din sesiunile online se transmit după fiecare ședința și pot fi revăzute ori de câte ori este necesar.

Sigur, strategia este să ne adaptăm la stilul și timpul tău. Rețetele sunt simple și se pot prepara extrem de repede. ​

Nu, antrenamentele se pot face și la domiciliu deoarece implică un minimum de echipament și spațiu. ​

Maxim 1 oră pe zi pentru pregătirea meselor și 15 min pentru antrenament.

Da, scopul programului este sa îți dezvolte un nou comportament alimentar și de exerciții fizice, în așa fel încât sa devina noul tău stil de viata. ​

Programează acum o ședință gratuită cu mine în care vom pune bazele a ceea ce înseamnă un corp mai sănătos și o sănătate echilibrată

Voi lucra cu un număr limitat de clienți în fiecare lună, asa ca asigura-te ca iti ocupi locul cat mai repede. Programează acum întâlnirea cu mine.